شهید نیک روش در سال 1334 در خانواده ای مذهبی پا به عرصه وجود گذاشت . شهیدی که فاطمه وار و زینب وار با زندگی کوتاه خودش حماسه های بلندی آفرید و شهادت افتخار آفرینی کسب کرد. او با دردها و محرومیت ها بزرگ شد و پیرو واقعی حضرت زهر ا(س) بود . در زمینه تحصیل، علاوه بر کتا بهای درسی اش مطالعات فراوانی در علوم اسلامی داشت و عشق وی اهل بیت(ع) بود تا آن جایی که در پشت کتاب هایش با خط خوشی نوشته بود.که این کلام گهربار حسین ابن علی (ع) باع ث شد مورد سوءظن ساواک قرار گیرد و منزل و اتاقش مورد تفتیش ساواک قرار گ رفت، اما نتوانستند چیزی به دست آورند.
او پس از فارغ التحصیل شدن در رشته علوم آزمایشگاهی، در ردیف سپاه بهداشت عازم جبهه شد و پس از آن که کلیه فنون نظامی از جمله تیراندازی و اسلحه شناسی را آموخت، کلاس هایی در همین زمینه برای خواهران دایر کرد که در آن علاوه ب ر آموزش های نظامی، تفسیر قرآن کمک های اولیه و ایدئولوژی را نیز تدریس م ی کرد . خانم نیک روش با سپاه همکاری داشت و بعد از آن به خدمت جهاد سازندگی درآمد و به روستاها می رفت و همراه اکیپ پزشکی به مداوای بیماران پرداخت.
این خواهر شهید در مأموریت های فراوانی شرکت می کرد، تا این که در هنگام بازگشتن از مأموریتی، همراه با 3 نفر از اکیپ پزشکی جهاد سازندگی به درجه رفیع شهادت نایل گردید و در آن لحظات آخر با خواهر هم رزمش این آیه را زمزمه م یکرد:"و لا تهنوا و لاتحزنوا و انتم الأعلون ان کنتم مؤمنین"(آل عمران/139)و (شما مسلمانان!) اگر ایمان دارید، هرگز سستی نکنید و (از فوت غنیمت و متاع دنیا) اندوهناک نباشید، زیرا شما برترید.
فرازی از وصیت نامه
آرزوی من این است که آخرین لحظه زندگانی من در میدان جهاد راه حق به پایان رسد و همچون شهدای خونین کفن، کفنی خونین نصیب من گردد.